Terug

Stacker de krachtigste vetverbrander

Binnenkort verwacht!

 • Niet op voorraad

Stacker heeft altijd bekend gestaan als de krachtigste vetverbrander ooit en gaat nu nog een stap verder met de introductie van NVE's 7 Phenyl Stack.
Twee jaar lang heeft de fabrikant van Stacker, NVE Pharmaceuticals, gewerkt aan deze nieuwe formule en h

€30,84 12,50

Aan verlanglijst toevoegen

 • Wij bezorgen in Nederland en België TooltipNederland / België-VL / Belgique-FR / Germany / France
 • Veilig Achteraf Betalen
 • Standaard levertijd tussen 24h tot 2 werkdagen
 • Discrete verzending
 •   

Placeholder9,2

93.3% positieve beoordelingen

“Alles was tip top in orde netjes verpakt Perfecte levertijd Alles op tijd geleverd super blij met jullie. Ik wilde al een hele lange tijd zo een fles hebben ik ben er super blij mee”

Productomschrijving

Stacker de krachtigste vetverbrander

Stacker 7-PhenylStack:

Stacker heeft altijd bekend gestaan als de krachtigste vetverbrander ooit en doet daar nu een schepje bovenop met de introductie van NVE’s 7Phenyl Stack.

Maar liefst twee jaar lang heeft de fabrikant van Stacker. NVE Pharmaceuticals. gewerkt aan deze nieuwe formule en het resultaat is iets wat tot voor kort als onmogelijk werd gezien: een extreem krachtige samenstelling. vrij van ephedra. vrij van yohimbe. maar met vetverbrandende eigenschappen en stofwisselings-verhogende extracten die tot de sterkste ter wereld kunnen worden gerekend!

Hoe werkt 7-PhenylStack?
De 7-Phenyl Stack bevat gegranuleerde extracten voor directe opname in het lichaam en werkt daardoor sneller, effectiever en krachtiger dan andere vetverbranders.

1. Een nieuwe capsuleertechniek, de MicroChip4 technologie, verbetert de opname.
2. Het oude vertrouwde Stackergevoel houdt langdurig aan.
3. Een zo hoog mogelijke stofwisseling, dat voel je!
4. Krachtige en snelle vetverbranding.

Wanneer gebruik ik 7-PhenylStack?
Zoek je een effectief product, dat je een krachtige energiekick geeft? Dan is de 7-Phenyl Stack een geschikt product voor jou!


 

 

Stacker 3 XPLC, verhoog je stofwisseling, voorkom het jojo-effect.

Het moeilijke aan afslanken is om de kachel van je lichaam op een hogere stand te zetten, zodat de vetreserves gedwongen worden om hun energiereserves prijs te geven aan je stofwisseling. Dat dit slechts moeilijk is, maar niet onmogelijk, bewijst Stacker 3 XPLC.

Je lichaam wordt warmer, gaat minimaal een tot twee standen "hoger" draaien en de energie die daarvoor nodig is wordt direct uit je vetreserves gehaald. Stacker 3 XPLC laat je lichaam wekenlang op een hogere stand functioneren.

Een hoge stofwisseling heeft als extra voordeel dat je lichaam niet in een "slaapstand" beland. Dus voor jou niet dat irritante jojo-effect dat je vaak tegenkomt bij niet goed werkende producten.

Hoe werkt de Stacker 3 XPLC?
De Stacker 3 XPLC formule is dankzij haar uitgebalanceerde samenstelling in staat om de stofwisseling aantoonbaar en voelbaar te stimuleren, door middel van een grote dosis natuurlijke cafeine, plus een optimale mix van vetmetaboliserende ingredienten gaat de thermostaat van je lichaam een paar standen hoger draaien.

Het verschil tussen je inname aan calorieen en dat wat je daadwerkelijk nodig hebt wordt zo groot dat de vetreserves niet anders kunnen dan het vet verbranden, 24 uur per dag, een maand lang. Het resultaat is verbluffend.

Wanneer gebruik ik Stacker 3 XPLC?
Stacker 3 XPLC gebruik je bij voorkeur wanneer je niet in staat bent om actief te sporten. Sporten verhoogt de stofwisseling en Stacker 3 XPLC kan dit effect in je lichaam nabootsen. Je bouwt geen spieren of uithoudingsvermogen op, maar je profiteert wel van een verhoogde vetverbranding en een fit gevoel gedurende de dag.

Ingredienten van Stacker 3 XPLC:
Proprietary Blend 195 mg*
Guarana,
6'7'-Dihydroxybergamottin (fruit),
Yerba Mate,
Camellia Sinensis 60% polyphenols (green leaves),
Capsaicin (fruit).
Caffeine (anhydrous) 200 mg*
* Daily value not established

Gebruiksaanwijzing van Stacker 3 XPLC:
Neem 1 capsule na de maaltijd. Nooit meer dan 3 capsules per dag.

Waarschuwing:
Deze voedingssupplementen zijn niet geschikt voor personen beneden de 18 jaar. Raadpleeg eerst een deskundige bij gelijktijdig gebruik van andere middelen en stimulerende middelen als cafeine. Niet te gebruiken bij hart- en vaataandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaatproblemen. Niet te gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Niet langdurig (langer dan een maand) gebruiken als afslankmiddel. Aanbevolen dosering niet overschrijden.
Dit product behoort tot de categorie: Afslankpillen
 

Verzendmethode

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Stacker de krachtigste vetverbrander

  Stacker de krachtigste vetverbrander

  30,84 12,50

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »