Terug

A.Vogel Kelpasan Schildklier tabletten - Jodium is goed voor de schildklier en ondersteunt de energiestofwisseling. - 200 st

Direct leverbaar!

  • Op voorraad

Kelpasan van A.Vogel ondersteunt de schildklier en de stofwisseling. Dat komt doordat het product rijk is aan Extra jodium Kaliumjodide.

13,99

Aan verlanglijst toevoegen

  • Wij bezorgen in Nederland en België TooltipNederland / België-VL / Belgique-FR / Germany / France
  • Veilig Achteraf Betalen
  • Standaard levertijd tussen 24h tot 2 werkdagen
  • Discrete verzending
  •   

Placeholder9,2

93.3% positieve beoordelingen

“Alles was tip top in orde netjes verpakt Perfecte levertijd Alles op tijd geleverd super blij met jullie. Ik wilde al een hele lange tijd zo een fles hebben ik ben er super blij mee”

Productomschrijving

A.Vogel Kelpasan Schildklier tabletten - Jodium is goed voor de schildklier en ondersteunt de energiestofwisseling. - 200 st

Jodium draagt bij tot een normale productie van schildklierhormonen en tot een normale werking van de schildklier
 
1: Jodium.
Schildklier
De schildklier is een klein kliertje in de hals dat een belangrijke rol speelt in het goed laten verlopen van allerlei processen in ons lichaam, waaronder de stofwisseling. Om goed te kunnen functioneren, heeft de schildklier jodium nodig. Jodium fungeert namelijk als bouwsteen voor belangrijke stoffen die de schildklier uitscheidt.
Jodium in Kelpasan

Jodium is dus een belangrijke bouwstof om de schildklier optimaal te laten functioneren en de stofwisseling te ondersteunen. Kelpasan van A.Vogel is een zuiver natuurlijk middel dat is gemaakt uit de unieke zeewiersoort Macrocystis pyrifera (grote kelp). Deze plant is van nature rijk aan jodium. Een tablet Kelpasan bevat daardoor maar liefst 0,2 mg jodium (133% van de referentie-inname van een volwassene).

 

Let op: Kelpasan niet gebruiken tijdens de zwangerschap, tijdens de periode dat borstvoeding wordt gegeven en bij overgevoeligheid voor jodium.

 

Jodium is goed voor de schildklier en ondersteunt de energiestofwisseling.

Ingrediënten
Vulstof (LACTOSE (MELK), gesiliceerde microkristallijne cellulose), kelp (Macrocystis pyrifera), verstevigingsmiddel (acacia), glansmiddel (magnesiumstearaat). 1 tablet bevat 200 ?g jodium (komt overeen met 133% referentie-inname van een gemiddelde volwassene).

Gebruik
's Morgens één tablet met wat water innemen.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing

 

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement.
Aanbevolen dosering niet overschrijden.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

 

Bij Drogistonline.eu Kun je alles van A.Vogel bestellen tegen lage prijzen. Bestel online A.Vogel Kelpasan stofwisseling 200 tabletten uit de categorie stofwisseling 

Specificaties

Specificaties voor: A.Vogel Kelpasan Schildklier tabletten - Jodium is goed voor de schildklier en ondersteunt de energiestofwisseling. - 200 st

  • Ingrediënten Vulstoffen ((Lactose), Gesiliceerde microkristallijne cellulose), Kelp (Macrocystis pyrifera), Verstevigingsmiddel (Acacia), Glansmiddel (Magnesiumstearaat).
  • Allergeneninformatie Zie verpakking
  • Aantal stuks in verpakking 200 stuk(s)
  • Gebruiksaanwijzing 's Morgens 1 tablet met wat water innemen, tenzij anders voorgeschreven door arts of therapeut. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.
  • Bijzondere Bewaarvoorschriften Bewaren beneden 25°C.
  • Bekijk alle specificaties
  • Fabrikant Naam A.Vogel
  • Voedingswaarde

Verzendmethode

Product tags

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    A.Vogel Kelpasan Schildklier tabletten - Jodium is goed voor de schildklier en ondersteunt de energiestofwisseling. - 200 st

    A.Vogel Kelpasan Schildklier tabletten - Jodium is goed voor de schildklier en ondersteunt de energiestofwisseling. - 200 st

    13,99

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »