Terug

Koffiebonen (8)

Welke machine je ook hebt, het gaat uiteindelijk om de koffiebonen.

Filters

Koffiebonen

Welke machine je ook hebt, het gaat uiteindelijk om de koffiebonen.

Veel mensen kopen de koffiebonen gewoon in de supermarkt. Op zich niets mis mee, maar de reden hiervan is vaak enkel de prijs. Toch adviseren wij om ook eens te kijken naar de hogere kwaliteitsbonen. Goedkope bonen zijn vaak erg vet en dit is niet goed voor uw koffiemachine en vaak de veroorzaker van verschillende storingen.

Arabica
De arabicaboon groeit op hoger gelegen plantages en is gevoeliger voor invloeden vanuit de omgeving, maar door zijn groei op deze hoger gelegen plantages, heeft dit ook invloed op de kwaliteit en smaak van deze koffieboon.

Robusta
De robustaplant is veel sterker en groeit op veel lagergelegen gebieden. Om de gevoeligheid van de arabicaplant te ondervangen hebben ze de arabicaboon geënt op de wortel van een robustaplant. Hierdoor is een nieuwe koffieboon ontstaan die minder gevoelig is, maar ook een die in smaak en kwaliteit anders is dan een op hoogte gekweekte koffieboon. Wanneer we ook de kosten van het oogsten in de hoger gelegen gebieden meenemen zult u begrijpen dat deze “nieuwe” arabicaboon veel goedkoper is om te produceren. Deze goedkopere koffieboon wordt vaak gebruikt door de “goedkopere”koffiemerken.

 

Heeft u enige vragen?

Neem contact met ons op

Bestel uw koffiebonen in enkele klikken

Indien u interesse heeft in onze koffiebonen, bestelt u deze eenvoudig in enkele klikken in onze webshop. Hier vindt u overigens ook van andere soorten als Regular en Arabica. U heeft kortom meer dan genoeg opties bij Drogistonline.eu. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op via +31(0)85 060 08 11 of [email protected].

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Drogistonline.eu Beoordeling / 5 - 1 Reviews @ Google-review
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »