Terug

5 Spannende Valentijnscadeaus waarmee je haar heel blij mee gaat maken

5 Spannende Valentijnscadeaus waarmee je haar heel blij mee gaat maken

Valentijnsdag komt er alweer aan. Zoals je weet is het 14 februari weer zover. Natuurlijk kun je een doos met chocolaatjes, en een bosje rozen of een romantisch dinertje voor twee organiseren, maar er zijn veel spannendere cadeautjes die je kan geven. Wij geven je 5 suggesties die een boost gaan geven aan jullie slaapkameravonturen.

1. Massage

Als er iets is wat haar in goeie sferen brengt, dan is het wel een lekkere massage. En wat komt daar bij van pas? Massage-olie bijvoorbeeld. The Pleasure Label heeft een heel assortiment vol met lekkere olietjes. Reken maar dat je ready bent voor een romantische, danwel onstuimige nacht met z’n tweeën. Bekijk hier wat er allemaal verkrijgbaar is. Deze geuren gaan de stemming sowieso positief beïnvloeden. Kies wat lekkers uit!

2. Sexy lingerie

Een zekerheidje als het aankomt op slaapkamerplezier, is het aanschaffen van sexy lingerie. Zij hoeft het alleen nog maar aan te trekken, waarna jij het weer uit mag trekken. Sexy lingerie is in allerlei verschillende vormen en maten verkrijgbaar. Hier kun je zelf wat moois uitzoeken. Er is een 2+1 gratis actie gaande, dus sla daar je slaatje uit. Kun je niet kiezen of ben je niet helemaal zeker van de maat? Met deze sexy setjes zit je áltijd goed:

3. I love you gift set

Waarom niet gewoon een alles-in-een-pakketje geven? Ben je in een klap klaar. De I love you giftset laat geen vraagtekens achter welke boodschap hierachter schuilt. Jij houdt van haar. Met heel je hart. En je wil niets liever dan dat met haar vieren in de slaapkamer (of het keukenblad, eettafel, bank, etc.). Nu afgeprijsd. Meer dan 50% korting vriend, binnenhengelen die handel! 

4. Erotisch spel

Zijn je vriendin en jij fervent spelers van spelletjes als Risk, Monopoly of Het Betoverde Doolhof? Dan weten wij waar jullie blij van gaan worden. Spice je slaapkamer game up met spelletjes als ‘Ultiem Verlangen’, ‘Truth or Dare’ of het Analme opdrachtenspel. En anders kunnen de aloude dobbelstenen natuurlijk ook flink wat plezier teweeg brengen. Hier vind je de spannendste spelletjes voor volwassenen. 

5. Partner Toys

Ja hartstikke leuk dat zij aan haar trekken komt met al die speeltjes, maar in bed blijft het toch vooral een gevalletje geven en nemen. Voor haar en voor jou. Elkaar plezieren blijft de essentie van het bedplezier. Met de Partner Toys kom je allebei aan je trekken. Denk hierbij aan de We-Vibe, of juist de Satisfyer voor koppels. Zitten genoeg spannende dingen bij!

Tot wel 60% korting

We kunnen het ons nauwelijks voorstellen, maar mocht er hierboven toch niks voor je bijzitten, dan zijn er nog meer dan genoeg andere speeltjes waar je wel blij van wordt. Nu is wel het moment om het aan te schaffen, want rondom Valentijnsdag is er korting tot wel 60% bij artikelen van Drogistonline.eu. Speciaal voor de dag van de liefde, kun je nog een persoonlijke Valentijn boodschap meesturen met je bestelling. Ga nu naar Drogistonline.eu/valentijnsdag en check wat voor moois je allemaal met korting kunt halen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Drogistonline.eu Beoordeling / 5 - 1 Reviews @ Google-review
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »