Terug

Handig: zo blijft de geur van je roomspray wel lang hangen

Handig: zo blijft de geur van je roomspray wel lang hangen

Huisparfum, interieurspray of luchtverfrisser voor de woonkamer, slaapkamer. Het maakt niet uit hoe je het flesje noemt, maar je kunt er niet meer omheen.

Zo moet het niet Heb je net je knaken voor een flessie luchtverfrisser neergelegd, dan wil je hem natuurlijk wel zo lang mogelijk blijven ruiken. De truc is om niet klakkeloos in de lucht rond te sprayen. Dan verdwijnt de geur namelijk binnen no time. Ook wanneer er een luchtventilatiesysteem in de kamer hangt, is de kans kleiner dat de geur blijft hangen. Zonde. Maar de volgende plekken zijn wel het proberen waard.

En zo wel Spray de roomspray eens op de gordijnen. Textiel neemt de geur goed op, en houdt hem dus ook langer vast. Elke avond wanneer je de gordijnen sluit, woeit er weer een lekkere vlaag musk door je osso. Is je bank ook van textiel? Dan werkt deze truc daarop natuurlijk ook. Wanneer je de kussens opklopt, word je herinnerd aan de roomspray. Geen muffe stofgeur meer in jouw huis. Volgens sommige roomsprays, zou textiel zelfs de allerbeste plek zijn om het product op te gebruiken. Nou, kijk jou eens lekker bezig zijn. Tip: spray ook eens een roomspray in je kledingkast. Een en al textiel daar natuurlijk. Oké, dit ruik je misschien niet door heel het huis heen, maar het is toch fijn als je favoriete trui lekker ruikt.

Warme geur Een andere goede plek om je roomspray op te sprayen is op een koude radiator. Elke keer als je kachel dan warm wordt, komt de geur vrij en verspreidt-ie door de hele kamer. Dat geldt trouwens ook voor een gloeilamp. Elke keer als de lamp is opgewarmd, ruikt jouw huis weer lekker. Kan slechter, als je lekker naast een leeslamp aan het lezen bent. Nu alleen nog een echt lekkere roomspray fiksen. Hebben we voor je in de aanbieding: de producten uit de Living Luxury eye Roomsprays. Jij wil de deur niet meer uit als je huis daarnaar ruikt, wedden?

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »